Добірка яскравих мультфільмів про переваги сучасних технологій та приховані небезпеки, які можуть загрожувати окремим людям та суспільству в цілому.





Ґаджетозалежність. Ви також це помічаєте? Усе частіше бачимо молодь, підлітків і дітей, які замість звичайного спілкування та жвавих ігор обирають віртуальну реальність ґаджета. Звісно, можна сказати, що інакше і не може бути  у світі сучасних технологій. Однак, якими можуть бути наслідки?

Мультфільм «Ти також заблукав у цьому світі, як і я?»

Змістовна анімація яскраво зображує, як сучасне суспільство руйнує своє життя, зловживаючи технологіями.У мультфільмі демонструються різноманітні життєві ситуації, в яких учасники мали б жваво спілкуватися чи допомагати один одному. Проте, ніхто нічого не помічає навкруги, втупившись у власний смартфон....

Мультфільм «Залежність від соціальних медіа»

Соціальні мережі мають об’єднувати людей, проте часто стають на заваді звичайному спілкуванню. Чи справді необхідно на сторінках у соціальних мережах викладати світлини і дописи, описуючи все, що відбувається у житті? Пам'ятайте, що активність у соціальних мережах не замінить живого спілкування.


Мультфільм «Смартфонозалежність»

Сучасні смартфони, які мають добре розвинений функціонал, усе частіше забирають усю увагу людей, які втрачають пильність і контроль над тим, що відбувається навколо. Це, у свою чергу, може становить загрозу життю власників ґаджетів, а також життю та здоров’ю оточуючих.


Мультфільм «Технології та родина»

Через стрімкий ритм сучасного життя більшість родин збирається разом, у кращому випадку, тільки ввечері. Це той час, коли можна поспілкуватися і просто побути разом. Однак це не завжди вдається, якщо кожен перебуває на «своїй хвилі». Подивіться мультфільм та поміркуйте, чому технології, які мають поєднувати людей, насправді віддаляють їх.